ДОСТАВКА

УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

  1. Офертите за отделните видове бижутерия могат да бъдат подредени по различни показатели, съгласно изискванията на клиента и предлаганата класификация в сайта.

  2. Офертите съдържат основна информация за предлаганото изделие съобразно вида му , тегло и указват цената му. Офертите са придружени със снимков материал.

  3. Указаната в сайта цена се отнася за конкретното тегло на изделието. В случай, че изработеното бижу се различава по тегло от посоченото в сайта, то цената му също ще бъде променена – ако изработеното за клиента бижу стане с тегло по-малко от посоченото в сайта, то и цената на изделието ще бъде пропорционално по-малка, и обратното. При евентуални различия в теглото и цената на произведеното за клиента изделие, последният ще бъде уведомен по e-mail и/или телефон и окончателната сделка ще стане само със съгласие на клиента.

  4. Указаната цена на отделната стока е за 1 брой и е без включена в тази стойност цена на доставката.

  5. Цените указани в сайта са в българси лева с включено ДДС.

  6. Поръчването на определено изделие става чрез натискане на бутона „добави”. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договора клиента и Jacklin hugasian Diamond & Jewellery Center,съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).Jacklin hugasian Diamond & Jewellery Center си запазва правото да изиска капаро по договаряне от клиента, ако сумата за поръчката му е значителна.

  7. Клиентът посочва основните параметри на желаното от него изделие, съгласно представените опции и вида на стоката (размер за пръстени и халки, цвят на златото). За подробно уточняване на поръчката, клиентът трябва да се свърже с нас на тел.0884130331 или 0885988244.

  8. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на койтое възможно да се установи връзка с клиента в срока за доставка.

  9. Посочването на неверен/сгрешен адрес или телефон прави поръчката невалиднаи тя не обвързва Jacklin hugasian Diamond & Jewellery Center със задължението за изпълнение на доставката.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ(плащане в момента на получаването). Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. КУРИЕРСКАТА УСЛУГА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА. ДОСТАВКИ СЕ ИЗВЪРШВАТ САМО ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Поръчаните от клиента изделия се доставят до 48 часа на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Ако е било необходимо внасяне на капаро за поръчка от страна на клиента, то срокът за поръчката започва да тече от момента на внасянето на капарото от клиента.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и www.jacklin-hugasian.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката.